Monday, March 31, 2014

Ce cadouri le plac barbatilor?

Aceasta este una dintre intrebarile la care internetul nu furnizeaza suficiente raspunsuri. Pentru a gasi un cadou perfect, trebuie sa ne gandim in primul rand la persoana caruia dorim sa il daruim. Daca barbatul caruia doresti sa ii faci un cadou, fie el sot, prieten, tata, frate sau un simplu prieten este atras de sport, te poti indrepta catre aceasta zona. Daca, din contra, este pasionat de tehnologie si gadget-uri, ar trebui sa ai asta in vedere cand vine vorba de alegerea cadoului, insa vom detalia aceste aspecte in cursul acestui articol.
Daca barbatul caruia ii cauti cadou este pasionat de camping sau de excursii lungi pe munte, departe de civilizatie, cel mai frumos cadou ar fi sa il insotesti in aceste escapade. Pe plan material, insa, printre cadourile ideale se numara un cort profesional, din materiale de calitate, de preferat unul din cele pentru iarna. De asemenea, un rucsac complet echipat pentru o excursie pe munte, sau accesorii usoare cum ar fi un termos il vor face cu siguranta fericit si ii vor usura bagajele in urmatoarea excursie.
Barbatii care sunt pasionati de tehnologie si stiintele exacte vor aprecia foarte mult gadget-urile, jocurile si tot ce tine de acestea. Aici, va trebui sa te orientezi dupa varsta, activitatile cootidiene si, bineinteles, preferinte. De obicei, barbatii de pana la 30 de ani adora sa primeasca jocuri video. Aici, insa, trebuie sa fii atenta la ce foloseste el pentru a se juca, pentru ca jocurile sunt categeorisite in acest fel si un joc pentru PlayStation, de exemplu, va fi inutil daca el foloseste PC-ul.
Daca cel caruia trebuie sa ii faci un cadou este un businessman, lucrurile se schimba putin. Aici, o tableta eleganta va fi mult mai de efect decat un joc din care probabil nu va juca decat 15 minute. Tot tipului de barbat dedicat carierei sale I se potriveste de minune si o casca cu bluetooth, in cazul in care bugetul tau nu e suficient de generos pentru a achizitiona o tableta.
In primul rand, exista barbatii carora le place sportul. Le place sa il practice, sa priveasca profesionistii care isi dedica viata sportului respectiv si, fara indoiala, le place sa il discute. Pentru acesti barbati, este oarecum simplu sa alegi un cadou daca ai si un buget fix la care sa te raportezi. Poti incepe cu un film cu tema sportiva care stii ca va fi apreciat, cu o minge sau echipament pentru sportul iubit, sau cu accesorii care sa ii aminteasca de acesta.
Desigur, trebuie sa iei in calcul si pasiunile celui care urmeaza sa primeasca acest cadou: daca ii place sa petreaca mult timp conducand si este pasionat de masina lui, ii poti cumpara un sistem audio de inalta calitate pentru masina, un player audio sau o pereche de manusi pentru condus. 


No comments:

Post a Comment